Een nieuwsbrief over business Development

Hej! Mijn naam is Steven Hendriks. Overdag heb ik de zakelijke leiding over Your Business Developer, ben ik co-host van de Gelaarsde Podcast en mede-eigenaar van A Box About. In de mijn vrije tijd ben ik paddenstoelen zoeker, vogelspotter en boekenworm.

Elke maand deel ik in ‘Een nieuwsbrief over Business Development’ hoe ik op zoek ben naar de balans tussen werk en privé. Ik deel tips, ervaringen en mijn favoriete templates.

Vanaf mijn veertiende ben ik constant bezig geweest met ondernemen en handelen. Geld verdienen was de primaire reden om te starten maar kreeg al snel de functie van brandstof voor verdere bedrijfsontwikkeling. Ik ontdekte dat het plezier van ondernemen kwam door het ondernemers- en managementspel. Ofwel: Hoe zorg je ervoor dat je van goede ideeën, producten en diensten mooie merken kunt bouwen?

Om dit te begrijpen ben ik mezelf gaan verdiepen in business development door heel veel blogs, boeken en nieuwsbrieven te lezen. Bovendien heb ik naar ontelbaar veel (soms zeer confronterende) ondernemers geluisterd om hun bedrijfsgroei te doorgronden.

The Netherlands
  Navona 19
  2134 BE Hoofddorp​
Sweden
  Ugglevägen 3
 296 32 Åhus​
Info
 020 218 4240
 Kvk-nummer: 77220889