Binnen vier uur meer omzet

Stop met priegelen en huur een expert in
Ja ik wil meer omzet uit mijn website

Werk de knelpunten weg.

 

Wanneer je website een belangrijk onderdeel vormt voor je organisatie, is het noodzakelijk om te weten óf en hoe deze presteert. Your Business Developer heeft hier een goede oplossing voor: website inspectie door marketingtechneuten.

Tijdens de keuring toetsen wij jouw site op:

Realiseer meer omzet in 3 stappen. Stap 1
Realiseer meer omzet in 3 stappen. Stap 2
Realiseer meer omzet in 3 stappen. Stap 3

Realiseer meer omzet met online marketing

Tijdens de sessies beoordeelt een ervaren conversie-specialist jouw website op effectiviteit en repareren we kleine problemen direct. Onze online marketing keuringen zijn verstandig om periodiek uit te voeren. Ze geven een goed beeld van de technische staat van je website en waar je een beter rendement kunt behalen.

Omdat je samen met de specialist jouw website doorloopt steek je er bovendien een heleboel van op! Aansluitend ontvang je een rapport met verbeterpunten en tips zodat je meer omzet gaat realiseren.

Huur een online marketing expert in voor € 500,- per dagdeel.

Operationele ondersteuning nodig?

Bekijk Strategie, Content en Conversie voor aanvullend maatwerk.

Meer winst email marketing

Hoe zet je email marketing in?

Het doel van emailmarketing zijn kwalitatieve leads. En aan het einde van de trechter natuurlijk: meer klanten!

Stapje voor stapje, en soms met reuzensprongen leren toekomstige afnemers jouw organisatie via de mail kennen. Een goed uitgewerkte email structuur zorgt voor een opeenvolging van acties die de klant naar jouw aanbieding begeleiden. In de theorie klinkt de opzet ideaal. Toch sluipen er gedurende het proces barrières in de mailcampagnes, zonde van het harde werk!

Met het email pakket loop je samem met een ervaren, gecertificeerde professional de belangrijkste schakels van jouw emailsoftware af en weet jij binnen 4 uur welke onnodige barrieres jouw doelgroep tegen komt.

Social media conversie

Waar zit jouw doelgroep?

Socialmedia hebben ervoor gezocht dat iedereen relame kan maken. Dit kan onbetaald (organisch) maar ook betaald (paid).

Het vinden en voeden van je doelgroep is een proces dat nooit stopt. Je kunt nog zo mooie content hebben maar deze zakt constant weg op de socials. En wanneer je niet gevonden wordt; zal niemand je producten en diensten kopen.

Huur nu een socialmedia expert die met je meekijkt of de techniek, doelgroep en boodschap wel op elkaar aansluit. Wanneer deze drie precies goed op elkaar zijn afgestemd ga jij jouw groeidoelstellingen realiseren!

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Je opbrengst verhogen met reclame via Google (SEA)

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Je kunt het zien als een veiling voor zoektermen. Wanneer mensen in Google een zoekwoord typen waarop jij gevonden wil worden komt jouw advertentie in beeld.

Het juist instellen van Google Ads in combinatie met Google Analytics kan van jouw website een sterke aquisitie machine maken. Je krijgt diepe inzichten en kunt hierdoor snel grote efficiëntieslagen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en in die eindeloosheid zit dan ook vaak de crux want: klopt het wel wat ik doe?

Met het ‘Adverteren op Google’-pakket ga jij samen met een expert aan de slag en zet je de tools naar jouw hand.

De duurzame manier (SEO)

Veel mensen willen bovenaan in Google staan. Ze gaan met volle bevlogenheid teksten schrijven, filmpjes en foto’s produceren, met socials aan de slag, maillijsten aanleggen maar ze vergeten de content makkelijk vindbaar te maken voor zoekmachines. Zonde want een heldere zoekmachine structuur zorgt voor duurzame en organische groei!

Met het Zoekmachine pakket kijk jij samen met een zoekmachine-expert hoe we jouw online activiteiten beter vindbaar kunnen maken voor je doelgroep. Omdat dit gratis verkeer naar je website is zorgt dit direct voor een duurzaam concurrentievoordeel.

Een goed werkende website is van groot belang om meer omzet te realiseren

Regelmatige keuringen zijn belangrijk omdat het helpt geen omzet te laten liggen:

  • Je zorgt ervoor dat je funnels gezond blijven 
  • Je doelgroep en Google je makkelijk kan vinden
  • Omdat je relevanter bent voor je doelgoep laat je geen kansen onbenut om geld te verdienen. De sessies verdienen zich dus binnen no time terug

Een sessie bestaat uit drie delen: 1. de controle, 2. de reparatie en 3. het adviesrapport.

  • Tijdens de controle zal je conversie-specialist de algemene gezondheid van je site beoordelen
  • Eventuele blokkades zullen we, wanneer mogelijk, direct repareren
  • Na de sessie ontvang je een adviesrapport en weet je hoe de onderzochte onderdelen functioneren, hoe je ervoor staat en waar aan gewerkt moet worden om meer omzet te genereren
  • Omdat je samen met de conversie-specialist bezig bent kun je vragen stellen waardoor je er veel van opsteekt

Maak een afspraak

Ik ben erg benieuwd waar we je mee kunnen helpen. Omdat we maatwerk leveren willen we je vragen onderstaand formulier alvast in te vullen. Dan neem ik daarna zo snel mogelijk contact met je op!

Nazli Zahedi

Nazli Zahedi

Relatiemanager

Boek nu een online marketing APK voor je website

Een keuring door gecertificeerde experts. Inclusief analyses, quick fixes, rapportage en optimalisatie advies.

Goed geprijsd, v.a. € 580,- per sessie

Of je nu opleidingen, trainingen, cursussen of coaching aanbiedt, Your Business Developer helpt je verder. Sessies vanaf € 580,- / per dagdeel.

Gespecialiseerd in het realiseren van meer omzet

Onze specialisten kennen het speelveld. Hierdoor weten we waar snel winst te resliseren is!

Boek een sessie met een online marketing expert

The Netherlands
  Navona 19
  2134 BE Hoofddorp​
Sweden
  Ugglevägen 3
 296 32 Åhus​
Info
 020 218 4240
 Kvk-nummer: 77220889